Siden er desværre lukket for i år - Besøg www.linse.dk
Linses Bed & Breakfast
Menu
Linses B&B
Velkommen til Linses B&B
Jeg forfulgte min drøm

Mange har haft drømmen om at bo i et dejligt varmt land - jeg har taget springet, og åbner Linses Bed & Breakfast I Mijas, Spanien.

I filmen her, fortæller jeg mere om mit nye eventyr, ellers kan du også læse videre under videoen:

Drømmen har jeg haft siden jeg var i slutningen af tyverne, men jeg kunne ikke forlade Mopper, hun ville ikke flyve. Så gik Mopper bort, og jeg har åbnet mit helt eget B&B.

Jeg åbner mit eget Linses Bed & Breakfast

Jeg er allerede flyttet herned, og er ved at gøre klar med de sidste ting, og inden længe kan du få muligheden for at komme ned og holde ferie på mit B&B, jeg har en super dejlig villa med pool, hottub, 8 fantastiske værelser og en sød spansk dame, der hjælper mig med at lave en lækker morgenbuffet til gæsterne. 

Linses B&B ligger i Mijas, (ved den "hvide by") og tæt på badebyerne Fuengirola, Torremolinos og Benalmadena. Der er dermed mulighed for at få alle de bedste oplevelser som Costa del Sol kan byde på, udover det lækre vejr, så er der kort vej til stranden og den lækre paseo med masser af butikker, bjergområder, Gibraltar og du kan opleve stemningen og de flotte både i Marbella, Puerto Banus. 

Mange vil nok tænke hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde en masse gæster velkommen, både når jeg kommer til sommerferien, men også hvis man har lyst til en lille ferie hvor man kan spille golf, cykle eller bare nyde det gode vejr og området. Jeg skal hygge om alle vores gæster og jeg vil være på B&B næsten alle dage, så jeg sikre I får den bedste ferie.

Der bliver selvfølgelig lavet pomfritter i baren

Hvis du ikke har muligheden for at komme ned og holde ferie med mig, så vil du alligevel kunne følge min drøm hernede, men meget mere om det senere. Nu vil jeg komme videre med alle forberedelserne, og så ellers bare glæde mig til at byde velkommen til alle mine gæster, og samtidig også vise alle derhjemme hvad jeg går og laver hernede. 

Jytte og Cino har jeg selvfølgelig med, og de kommer også forbi en gang imellem og lige siger hej til gæsterne.

Jeg glæder mig til at byde mine gæster velkommen til Linses Bed & Breakfast, og til at vise jer alle hvad jeg går og laver herned.

Krams Linse

Linses B&B er godkendt af Junta De Andalucia med codigo identificativo: CTC-2018029903


 

Se mine værelser
Mijas
Mijas
13°C
Linses B&B
VELKOMMEN
Siden jeg var i slutningen af tyverne, har jeg haft drømmen om at bo i udlandet, og især i Spanien, og nu har jeg valgt at udleve min drøm, og har startet Linses Oase i Mijas, og jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen som gæster på dette fantastiske sted

I videoen her, fortæller jeg mere om min drøm.
Se mine værelser
Linse Kessler
-velkommen til min oase
Her kan du få al information
Linses Bed & Breakfast
Her samler jeg mine anbefalinger til den bedste ferie på Costa del Sol, og jeg vil løbende opdatere den
Min guide til den bedste ferie
Restauranter
Asian Fusion
Lækkert asiatisk mad
Læs mere
Tips til ferien
Praktisk info
Få alle de små tips til en god ferie på Costa del Sol
Læs mere
Aktiviteter
Lej en scooter
Hyggelig måde at se kysten på
Læs mere
Se hele guiden her